Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по површина | Подреди по популарност | Подреди по град | Подреди по населба

Резултати по страна :

Стан за продажба - Тафталиџе ( Шифра : 2916)
Детали
Цена : 1.100,00 €
Простор за живеење : 108,00 m²
Детали
Се продава стан во Центар - до Влада на Р.М ( Шифра : 2888)
Детали
Цена : 1.000,00 €
Простор за живеење : 109,00 m²
Удобности : Училиште во близина, Аптека во близина, Детска градинка во близина, Амбуланта во близина, Детско игралиште во близина, Пошта во близина, Банка во близина
Детали
Стан во Карпош 2 ( Шифра : 2820)
Детали
Цена : 170.500,00 €
Простор за живеење : 92,00 m²
Детали
Стан за продажба во Црниче ( Шифра : 2816)
Детали
Цена : 114.000,00 €
Простор за живеење : 120,00 m²
Детали
Стан во Кисела Вода ( Шифра : 2810)
Детали
Цена : 50.000,00 €
Простор за живеење : 52,00 m²
Удобности : Училиште во близина, Аптека во близина, Банка во близина
Детали