Продажба на стан во Пржино

Шифра : 2960

Адреса :

Скопје

Населба : Пржино

Важи до : 01 Февруари 2017

Финансиски информации :

Цена 890,00 €

Детали :

Наместеност Ненаместен
Простор за живеење 99,00 m²
Број на соби 4
Број на спални соби 3
Кат 2
Број на бањи 2
Тип на греење На струја

Веднаш вселив стан во новоградба од 2015 година во мала станбена зграда на втор кат. 

Станот има и две тераси од 6м2 влезени во квадратурата. 

Гратис паркинг место.

Сакате повеќе информации? Оставете Ваша порака

Врати се кон листата