Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по површина | Подреди по популарност | Подреди по град | Подреди по населба

Резултати по страна :

Стан на Водно ( Шифра : 7777)
Цена : 170.000,00 €
Простор за живеење : 117,00 m²
Удобности : Училиште во близина, Аптека во близина, Детска градинка во близина, Амбуланта во близина, Детско игралиште во близина, Пошта во близина, Банка во близина
Детали
Стан за продажба во Црниче ( Шифра : 3111)
Детали
Цена : 155.000,00 €
Простор за живеење : 179,00 m²
Детали
Стан за продажба во Центар, Водно ( Шифра : 3074)
Детали
Цена : 112.200,00 €
Простор за живеење : 102,00 m²
Удобности : Училиште во близина, Аптека во близина, Амбуланта во близина, Детско игралиште во близина, Пошта во близина, Банка во близина
Детали
Прекрасна куќа во Бардовци ( Шифра : 1238)
Цена : 360.000,00 €
Простор за живеење : 350,00 m²
Простор на земјиште : 700,00 m²
Детали
Продажба на стан во Пржино ( Шифра : 2960)
Детали
Цена : 890,00 €
Простор за живеење : 99,00 m²
Детали