Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по површина | Подреди по популарност | Подреди по град | Подреди по населба

Резултати по страна :

Прекрасен стан од 145м2 во Центар ( Шифра : 3808)
Детали
Издава : 1.200,00 € / месечно
Простор за живеење : 145,00 m²
Удобности : Училиште во близина, Аптека во близина, Детска градинка во близина, Амбуланта во близина, Детско игралиште во близина, Пошта во близина, Банка во близина
Детали
Стан во Карпош ( Шифра : 1256)
Детали
Издава : 400,00 € / месечно
Простор за живеење : 58,00 m²
Детали
Стан во Капиштец од 98м2 ( Шифра : 3805)
Детали
Издава : 650,00 € / месечно
Простор за живеење : 98,00 m²
Детали
Стан во Центар ( Шифра : 1248)
Детали
Издава : 350,00 € / месечно
Простор за живеење : 59,00 m²
Детали
Стан за издавање ( Шифра : 1250)
Детали
Издава : 350,00 € / месечно
Простор за живеење : 64,00 m²
Удобности : Училиште во близина
Детали