Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по површина | Подреди по популарност | Подреди по град | Подреди по населба

Резултати по страна :

Стан во Козле ( Шифра : 1373)
Детали
Издава : 250,00 € / месечно
Простор за живеење : 60,00 m²
Детали
Стан за продажба на Водно 145м2 ( Шифра : 2740)
Детали
Издава : 168.500,00 € / месечно
Простор за живеење : 145,00 m²
Детали
Стан во Центар 64м2 ( Шифра : 890)
Детали
Издава : 350,00 € / месечно
Простор за живеење : 64,00 m²
Детали
Апартман во Козле од 135м2 ( Шифра : 3875)
Детали
Издава : 1.500,00 € / месечно
Простор за живеење : 135,00 m²
Простор на земјиште : 160,00 m²
Детали
Стан во Козле од 70м2 ( Шифра : 1328)
Детали
Издава : 350,00 € / месечно
Простор за живеење : 70,00 m²
Детали