Луксузна куќа во Бардови

Шифра : 418

Адреса :

Скопје

Населба : Бардовци

Финансиски информации :

Издава 2.500,00 € / месечно

Детали :

Наместеност Ненаместен
Простор за живеење 380,00 m²
Простор на земјиште 800,00 m²
Број на соби 6
Број на спални соби 4
Број на катови 2
Број на бањи 3
Број на тоалети 2

Луксузна куќа со убава градина и базен во дворот, со интимни осветлување. Дополнително - платени одржување на двор и базен, аларм sуstem. КУЌА Е ИЗДАДЕНА!

Сакате повеќе информации? Оставете Ваша порака

Врати се кон листата