Куќа за семејно живеење во Бардовци

Шифра : 433

Адреса :

Скопје

Населба : Бардовци

Финансиски информации :

Издава 1.800,00 € / месечно

Детали :

Наместеност Наместен
Простор за живеење 300,00 m²
Простор на земјиште 1.000,00 m²
Број на соби 5
Број на спални соби 4
Број на катови 2
Број на бањи 2
Број на тоалети 2

Семејна куќа со убава градина украсен со хортикултурно детали, летна кујна, паркинг простор за 4 автомобили, излез од дневна во интимен дел од дворот. Греење е решен од страна на приватни централна власт. Куќата може да се изнајмуваат ненаместен но со кујна и опремени гардероби. Изгради во 2009 година.

Сакате повеќе информации? Оставете Ваша порака

Врати се кон листата