Популарни понуди

Детали Се издава стан во Центар Издава : 260,00 € / месечно
Детали Стан на Водно Издава : 550,00 € / месечно
Детали Стан во Црниче Издава : 650,00 € / месечно
Детали Стан на Водно од 85м2 Издава : 650,00 € / месечно
Детали Апартман во Жданец 160м2 Издава : 1.500,00 € / месечно
Детали Апартман во Жданец Издава : 1.100,00 € / месечно
Детали Стан во Дебар Маало Издава : 450,00 € / месечно
Детали Стан во Центар Издава : 550,00 € / месечно
Детали Стан во Козле Издава : 250,00 € / месечно
Детали Луксузна куќа во Бардови Издава : 2.500,00 € / месечно
Детали Куќа со базен во Сопиште Издава : 2.500,00 € / месечно

Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по површина | Подреди по популарност | Подреди по град | Подреди по населба

Резултати по страна :

Прекрасна куќа во Бардовци ( Шифра : 1238)
Цена : 360.000,00 €
Простор за живеење : 350,00 m²
Простор на земјиште : 700,00 m²
Детали
Продажба на стан во Пржино ( Шифра : 2960)
Детали
Цена : 890,00 €
Простор за живеење : 99,00 m²
Детали
Се издава стан во Центар ( Шифра : 3992)
Детали
Издава : 500,00 € / месечно
Простор за живеење : 88,00 m²
Детали
Стан за продажба - Тафталиџе ( Шифра : 2916)
Детали
Цена : 1.100,00 €
Простор за живеење : 108,00 m²
Детали
Се продава стан во Центар - до Влада на Р.М ( Шифра : 2888)
Детали
Цена : 1.000,00 €
Простор за живеење : 109,00 m²
Удобности : Училиште во близина, Аптека во близина, Детска градинка во близина, Амбуланта во близина, Детско игралиште во близина, Пошта во близина, Банка во близина
Детали