Популарни понуди

Детали Се издава стан во Центар Издава : 260,00 € / месечно
Детали Стан на Водно Издава : 550,00 € / месечно
Детали Стан во Црниче Издава : 650,00 € / месечно
Детали Стан на Водно од 85м2 Издава : 650,00 € / месечно
Детали Апартман во Жданец 160м2 Издава : 1.500,00 € / месечно
Детали Апартман во Жданец Издава : 1.100,00 € / месечно
Детали Стан во Дебар Маало Издава : 450,00 € / месечно
Детали Стан во Центар Издава : 550,00 € / месечно
Детали Стан во Козле Издава : 250,00 € / месечно
Детали Луксузна куќа во Бардови Издава : 2.500,00 € / месечно
Детали Куќа со базен во Сопиште Издава : 2.500,00 € / месечно

Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по површина | Подреди по популарност | Подреди по град | Подреди по населба

Резултати по страна :

Ненаместена куќа во Бардовци ( Шифра : 430)
Детали
Издава : 2.000,00 € / месечно
Простор за живеење : 400,00 m²
Простор на земјиште : 900,00 m²
Детали
Куќа за издавање во Бардовци ( Шифра : 423)
Детали
Издава : 1.200,00 € / месечно
Простор за живеење : 180,00 m²
Простор на земјиште : 1,00 m²
Детали
Куќа за издавање во Козле ( Шифра : 425)
Детали
Издава : 800,00 € / месечно
Простор за живеење : 100,00 m²
Простор на земјиште : 350,00 m²
Детали
Стан за продажба на Водно ( Шифра : 2740)
Детали
Цена : 168.500,00 €
Простор за живеење : 145,00 m²
Детали
Вила Иволи ( Шифра : 500)
Детали
Издава : Контактирајте не
Простор на земјиште : 1.290,00 m²
Детали