Популарни понуди

Детали Се издава стан во Центар Издава : 260,00 € / месечно
Детали Стан на Водно Издава : 550,00 € / месечно
Детали Стан во Црниче Издава : 650,00 € / месечно
Детали Стан на Водно од 85м2 Издава : 650,00 € / месечно
Детали Апартман во Жданец 160м2 Издава : 1.500,00 € / месечно
Детали Апартман во Жданец Издава : 1.100,00 € / месечно
Детали Стан во Дебар Маало Издава : 450,00 € / месечно
Детали Стан во Центар Издава : 550,00 € / месечно
Детали Стан во Козле Издава : 250,00 € / месечно
Детали Луксузна куќа во Бардови Издава : 2.500,00 € / месечно
Детали Куќа со базен во Сопиште Издава : 2.500,00 € / месечно

Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по површина | Подреди по популарност | Подреди по град | Подреди по населба

Резултати по страна :

Стан на Водно ( Шифра : 7777)
Цена : 170.000,00 €
Простор за живеење : 117,00 m²
Удобности : Училиште во близина, Аптека во близина, Детска градинка во близина, Амбуланта во близина, Детско игралиште во близина, Пошта во близина, Банка во близина
Детали
Стан за продажба во Црниче ( Шифра : 3111)
Детали
Цена : 155.000,00 €
Простор за живеење : 179,00 m²
Детали
Стан за издавање во Црниче ( Шифра : 3111)
Детали
Издава : 550,00 € / месечно
Простор за живеење : 179,00 m²
Удобности : Аптека во близина, Амбуланта во близина, Детско игралиште во близина, Банка во близина
Детали
Стан за продажба во Центар, Водно ( Шифра : 3074)
Детали
Цена : 112.200,00 €
Простор за живеење : 102,00 m²
Удобности : Училиште во близина, Аптека во близина, Амбуланта во близина, Детско игралиште во близина, Пошта во близина, Банка во близина
Детали
Стан за Издавање во Козле ( Шифра : 4074)
Детали
Издава : 450,00 € / месечно
Простор за живеење : 96,00 m²
Удобности : Училиште во близина, Детско игралиште во близина
Детали